KREBSEGILDE PÅ RESTAURANT BJØRN & DELFINO
Den 23. og 24. august slår vi dørene op til et par fantastiske dage fyldt med lækre krebs og dejlig vin.
Vi glæder os til at byde jer velkomne!
Din vært
Restaurant Bjørn & Delfino er Engholmene i Sydhavnens nye neighbourhood-restaurant, hvor retter inspireret af det sydeuropæiske køkken serveres som delevenlig comfortfood. Maden er ærlig og simpel, råvarerne af kompromisløs kvalitet med blik for danske leverandører og økologi.
Instagram
Facebook
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr
Menuen står på kogte krebs i øl og krydderurter ad libitum med surdejs-focaccia, mayo og en frisk sprød salat.
Det serveres med et glas rosévin, én hjemmelavet snaps samt vand m/u brus.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev